Artskul

Artskul este o comunitate de instructori și elevi ce explorează împreună muzică, filosofie, 3d, vj-ing, sound design, scris, canto, turntablism, trompetă, jurnalism, video documentar/experimental, bass, sampling audio, art direction și continuă.

Artskul, Romania

Am invitat la catedră autori, publicați, difuzați la radio și tv, cadre universitare, pionieri, domni Trandafir versiunea post punk, Dumitri Prunariu cu picioarele pe pământ. Prin efort concentrat pe studiu și practică, ghidat de profesor, 3 luni din viață explorezi noul, întâlnești oameni mișto, creezi singur și împreună, nu stai degeaba.

Read more ...

La Copac

Licori veseloase și bucate alese, că de la moftangiu la chefliul de soi, ne e dor tuturor de vremurile vechi și bune. Și toți ne ținem nițel jupâni.

Puțini sunt petrecăreții Bucureștilor care să nu fi auzit deja de Cârciuma La Copac. Însă dacă încă nu i-ai trecut pragul, ca un muşteriu consumator „cu nas” ce eşti, dacă mergi dinspre Magheru pe Arthur Verona şi faci brusc la stânga pe strada Pitar Moş, la numărul 23, vei găsi locul sus numit.

Read more ...

Wood Be Nice

Wood Be Nice este primul proiect coerent din România de transpunere a imaginii pe lemn, ce și-a propus să redea materialitatea imaginii și să ne-o apropie aici, în lumea fizică.

Wood Be Nice - Balkanik Festival, sept,2013 

“Vrem să le facem să redevină palpabile, să le redăm umanitatea care a stat la baza creării lor, iar lemnul marchează perfect revenirea imaginii la firescul ei. Am ales metoda de transfer manual al imaginii pe lemn deoarece lemnul împrumută din personalitatea și energia imaginii, augmentând-o și dându-i noi valențe”.

Read more ...

Revista BeWhere

Revista și site-ul BeWhere! oferă cititorilor recomandări pertinente în materie de film, muzică, teatru sau artă.

BeWhere! propune materiale de amploare, interviuri, cronici, reportaje, articole tematice care dezvăluie un personaj, un eveniment sau un trend important din viața orașului.

Read more ...

Compulsive Drawer

www.compulsivedrawer.com

What is a Compulsive Drawing?

It’s a drawing you make while doing something else. Like for instance during a meeting, a class, a presentation or… and I have seen it… a church service.

It is a fun semiconscious activity that helps you focus and (as studies have recently proved) improve your memory with 29%.

Read more ...

Centrul cultural ceh

Centrul Ceh este o organizaţie guvernamentală care promovează imaginea Republicii Cehe în România şi sprijină dezvoltarea relaţiilor ceho-române în toate domeniile culturii, ştiinţei, învăţământului, comerţului şi turismului. 

Centrul Ceh din Bucureşti este o organizaţie bugetară a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe şi parte componentă a reţelei institutelor culturale naţionale din Uniunea Europeană – EUNIC.

Read more ...

Woodstock Bar

Am deschis larg ușile casei la 15 octombrie 2009. De atunci, mulți prieteni ne-au trecut pragul și la fel de mulți au revenit. Woodstock Cafe din str. Traian 141 și-a câștigat și își păstrează renumele de cea mai boemă cafenea, cu ajutorul muzicii și al oamenilor care o vizitează și se simt aici ca acasă. 

De la Foișor, urmând linia de tramvai spre Hala Traian, pe colț, zărești o firmă veselă, cu înscrisuri multicolore.

Woodstock Cafe – Rockin Love & Peace. Curiozitatea este deja stârnită și intri! 

Read more ...