Hub de vară

Catun Muscel - Hub de vara

Conceptul de multifuncțional se extinde până în satul Muscel și ia forma unui hub de sat. Un spațiu cu limite moi, cu minimum de echipare electronică pentru confortul vizitatorilor, dar cu maxim de potențial și resurse naturale. Multifuncțional se definește momentan prin cursuri, ateliere, team-building-uri sau zile de lucru într-un mediu deschis și relaxant.

Curtea pune la dispoziție lucruri în același timp în care este foarte flexibilă. Cele câteva construcții din curtea de peste 3000mp sunt spațiul de cazare, foișorul unde se bea cafeaua cea mai bună pentru o zi de lucru și scena care este workingspace-ul de exterior.

Scena acoperită este elementul în jurul căreia se amenajează spațiul de lucru, în funcție de specificul fiecărui grup și de domeniul lui. Este echipata cu doua birouri lungi si multe scaune de multe feluri, biblioteca si boxuri de depozitare. Foisorul este locul perfect unde se intind hamacele si se face brieful la cafea. Echiparea aici e doar starea, umbra si privelistea. Casa e utila cand ploua, dar si mai util e podul cu multele saltele pentru dormit.