Hub de vară

Catun Muscel - Hub de vara

Conceptul de multifuncțional se extinde până în satul Muscel și ia forma unui hub de sat. Un spațiu cu limite moi, cu minimum de echipare electronică pentru confortul vizitatorilor, dar cu maxim de potențial și resurse naturale. Multifuncțional se definește momentan prin cursuri, ateliere, team-building-uri sau zile de lucru într-un mediu deschis și relaxant.

Read more ...

Learning Camp

Catun Muscel - Hub de vara - Artskull Summer

Curtea de la Muscel poate să inspire, poate să expire, și de aici începe orice poveste îți poți închipui. Completează tabloul cu un mentor care la rândul lui să inspire, și ai locul perfect pentru cursuri specializate.

Read more ...

Nomad Workspace

Catun Muscel - Hub de vara - Nomad Workspace

Nomadul digital și harnic explorează spații creative de lucru, și hub-ul nu e numai la oraș. Digitalul se mută și la sat, dacă vrea. Curtea de la Muscel poate să inspire, poate să expire, și tu odată cu ea.

Read more ...

Team Camp

Catun Muscel - Hub de vara - Team Camp

Curtea de la Muscel nu este doar despre muncă, ci mereu vine la pachet cu alte lucruri frumoase. Și dacă nu e doar despre cursuri și actual work, este și despre relații, despre experiențe, amintiri și povești. Omul se cunoaste la drum de munte, iar echipa atunci cand se organizeaza treburile gospodariei. 

Read more ...