Mușcel. Cloverfest. Wood be nice.

Am ajuns la Mușcel Cloverfest pentru prima oară acum 3 ani. Nu știam nimic despre acest festival ori despre acest loc. Fusesem invitați să participăm cu un stand expozițional fix în vârful muntelui.

Catun Muscel, Moroieni

O cunoscusem pe Stela, omul de comunicare al festivalului, care ne-a povestit cât de frumos este pe acea pășune, despre câți oameni minunați se strâng acolo și despre tot ceea ce se întâmplă acolo timp de 3 zile. Se face o scenă, se pun corturi, mâncare la ceaun, iarbă verde, copaci, hamace, muzică, libertate.

Catun Muscel, Moroieni

Am participat de atunci la fiecare ediție și este într-adevăr o experientă inedită. Aș putea să vă povestesc cum ne-a prins furtuna și cum ne-am regrupat toți, cu mic cu mare, sub niște corturi, cum a zburat scena și cum toată grozăvia asta ne-a unit pe toți și a ieșit cea mai tare ediție Cloverfest, sau cum stai întins în iarbă privești cerul și lângă tine se aud ritmuri de rhythm and blues, rock, folk. Cum muntele saltă când Niște Băieți urcă pe scenă sau voia bună se împrăștie peste pășune când Gyuri Pascu își face simțită prezența. 

Catun Muscel, Moroieni

Aș putea să vă povestesc dar toate aceste lucruri nu merită povestite. Merită trăite în fiecare an la Muscel Cloverfest.

Catun Muscel, Moroieni

Andrei Cornea
Fondator Wood Be Nice